Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dartanjangs Gata 62

Annedal Bromma

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dartanjangs Gata 62

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 96,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31501/C1501
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 5 192 kr/mån
Andel i föreningen: 1,4147%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel, hemförsäkring samt varm vatten. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)
Energideklaration
Utfärdad den 21 januari 2013
Energiklass: -
Primärenergital: 76 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Mattisborgen 1

Hall

Rymlig och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Här möts du av vitmålade väggar och ett marockanskt mönstrat klinkergolv. Från hallen når du både det mindre badrummet samt bostadens stora sällskapsrum.

Vardagsrum

Stort och luftigt allrum som berikats med vitmålade väggar, parkettgolv i ek och tilltagna fönsterpartier, här finns plats för både arbetshörna och större soffgrupp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till sociala samspel under trevliga tillställningar. Från vardagsrummet når du lägenhetens inbjudande balkong.

Kök

Minimalistiskt vitt kök med släta skåpsluckor smyckade med beslag i klassiskt krom som fint matchar vitvarorna i rostfritt stål. Ovan den mörka laminat bänkskivan som bjuder på generösa arbetsytor har man satt upp ett marockanskt mönstrat kakel, som skapar en röd tråd mellan köket och hallen. Utrustad med kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin och fläkt.

Balkong

Tilltagen balkong i bästa västerläge med utsikt mot Solvalla samt den närliggande kolonilottsföreningen! Här når solens strålar dig på eftermiddagen och stannar tills sent in på kvällen. Tack vare inglasningen blir balkongen ett extrarum och kan nyttjas långt in på höstens kant.

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annan möblering i form av byrå eller garderob. Rummet erbjuder både generös klädkammare och franska balkong och sovrummet är inrett med ljusa materialval så som vitmålade väggar och ekparkett. Från fönstren blickar du ut mot föreningens trivsamma innergård och skymtar Mälarens mynning!

Sovrum 2

Stillsamt sovrum med garderober och plats för säng samt byrå. Ljusa ytskikt i form av vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Trivsam utsikt mot föreningens innegård samt en skymt av Mälarens mynning!

Sovrum 3

Rymligt sovrum med stort fönsterparti och generös garderobsförvaring. Likaså här ljusa ytskikt i form av vitmålade väggar och ekparkett. Den praktiska våningssängen lämnas kvar om så önskas!

Badrum

Tidlöst renoverat badrum med kvalitativa materialval så som vita kakelklädda väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med handfat, wc, badkar, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Badrum

Likaså här möts du av vita kakelklädda väggar och grått klinkergolv. Utrustat med handfat, wc, dusch och golvvärme.

Perfekt planerad fyrarummare med fritt läge och slående utsikt!

Högst upp i huset med insynsskyddat läge, genomgående ljusinsläpp och enastående utsikt finns nu chans att förvärva denna fantastiska fyrarummare! Bostaden som berikats med kvalitativa och ljusa materialval i form av vitmålade väggar och parkettgolv i ek, är smart planerad där varenda kvadratmeter tagits tillvara. Det fullt utrustade köket erbjuder generösa arbetsytor på den mörka bänkskivan samt stora förvaringsmöjligheter i flertalet över- och underskåpen. Beslagen i stål som pryder de vita och släta skåpsluckorna gifter sig fint med vitvarorna i samma materialval, medan det marockanskt mönstrade kaklet skapar ett intressant intryck. Den sociala känslan som genomsyrar lägenheten beror på den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum där gränserna suddats ut. Härifrån når du lägenhetens ombonade balkong som vetter i väster och agerar extrarum under stora delar av året. Med två badrum i bostaden varav en utrustad med tvättmaskin och torktumlare finns här alla bekvämligheter du kan tänkas efterfråga i vardagen!

Här bor du i lugnt och trivsamt område med Solvalla Kolloniförening precis utanför porten! Annedal är minst sagt ett barnvänligt område med flera förskolor och parker i närområdet, bland annat Lönnebergaparken som återses längre upp på gatan. Ett stenkast från lägenheten finner du Ica Nära och på behagligt promenadavstånd längst med Mälarens mynning tar du dig till Sundbyberg, där större matvarubutiker så som Lidl, Willys och Ica avlöser varandra samt flertalet restauranger återfinns. Här hittar du också ett stort antal träningsanläggningar så som Sats, Friskis & Svettis samt Puls och Träning. Goda kommunikationer då både tunnelbanan och pendeltågstrafiken går från Sundbyberg. I motsatt riktning tar du dig på nolltid till Bromma Blocks där all tänkbar service finns, däribland Systembolaget, Coop, XXL och Gallerian fylld med trevliga butiker och restauranger.

Förening

Dartanjangs Gata 62

Förening

Brf Chateau Mattis

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades under 2008 och fastigheten byggdes mellan åren 2010-2012. Fastigheten består av 3 huskroppar, 5 våningar i två och 16 i den andra. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Gemensamma utrymmen:

Föreningen har en stor gemensam festlokal som man kan boka för fester, barnkalas, möten osv. Lokalen ligger på våning 13 i D-huset. Gemensam innergård med lekplats, grönska och bänkar osv.
Föreningen har cykelsstall i portarna 62, 68 och 70. Soprum med källsortering finns.

Tv och bredband

Kabel-TV, bredband och fast avgift för IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Tillhandahålls från Telia.

Parkering

Föreningen äger 51 st garageplatser varav 3 för MC, som går att hyra för 850:-/ månaden. Halva priset för MC platser. Det är f.n. ca 10 boende i kö. Endast 1 plats per lägenhet. Garagekön sköts av Fastum, tel 018-56 32 00.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Avgiften har sänkts vid tre tillfällen, 1 jan 2016 med 8%, 1 jan 2017 med 2% och 1 jan 2018 med 3%. Skuld per 30 juni 2018 är 43 859 750 kr = 6 567 kr/kvm bostadsyta. I dagsläget finns inga planerade förändringar av avgiften. Föreningens senaste årsredovisning finns på www.mohv.se.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastigheten stod klar 2012. Löpande underhåll har utförts och inget större underhåll är planerat. Föreningen har under hösten 2018 installerat 14 st laddplatser för elbilar i garaget.

Överlåtelseavgift

1 168 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar marken med tomträtt.

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närservice

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter