Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björketorpsvägen 13

Bromma Norra Ängby Bromma

1 650 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björketorpsvägen 13

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 28,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 244 (01244)
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 650 000 kr Utgångspris
Avgift: 1 850 kr/mån inkl värme, VA, källarförråd & sophantering
Andel i föreningen: 0,4965%
Andel av årsavgift: 0,49641%
Driftskostnad 7 325 kr/år
varav
El: 2 075 kr
Försäkring: 1 950 kr
Övrigt: 3 300 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Posten övrigt avser det obligatoriska tillägget på 275 kr/mån för TV/Bredband genom Comhem.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007 Totalrenoverat och tillbyggt 2007
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 5 mars 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 163 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Tillgång till cykel- och barnvagnsförråd finns i huset samt tvättstugor. Husen byggdes ursprungligen 1967, men en totalrenovering genomfördes mellan 2005-2007 då byggnaderna även byggdes till med två våningar. Totalrenoveringen innefattar fasad, fönster, ny el, bergvärme, stambyte mm.

Hall

Entré med gott om plats för förvaring i flera garderober med skjutdörrar och avhängningsmöjlighet vid befintlig hatthylla. Vitmålade väggar och grått laminatgolv.

Sällskapsrum

Mycket välplanerat med sovalkov (2,1x1,3 m) där loftsäng kan vara ett alternativ för att skapa extra yta. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Plats finns även för TV, skrivbord och matsalsbord om så önskas. Vägg mot köket har tagits bort och ger en extra känsla av rymd. Vitmålade väggar och grått laminatgolv.

Kök

Gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vita skåpluckor, svart bänkskiva och vitt kakel matchar snyggt med det gråa laminatgolvet och vitmålade väggarna. Utrustat med spis, ugn, spisfläkt och integrerad kyl/frys. Fint ljusinsläpp från fönster som också ger en vädringsmöjlighet.

Badrum

Helkaklat med klinkergolv i mörkbrun ton och väggar med vitt kakel. Här finns WC, dusch, handfat och badrumsskåp.

Renoverad till fint skick - Lugnt område endast fem minuters gångväg till t-bana

- Renoverad 2020 till fint skick
- Fem min gångväg till t-bana
- Sovalkov
- Möjlighet att hyra garageplats
- Välskött förening med god ekonomi
- Närhet till natur och Mälaren

Renoverad och ombyggd 2020 på ett smakfullt sätt. Mycket funktionell 1:a med tilltalande läge i lugnt och populärt område. Bra förvaringsutrymmen i lägenheten samt separat förråd i källaren.

På endast 5 minuters gångväg finns tunnelbana, gym och välsorterad, stor livsmedelsbutik. Närhet finns också närhet till ett stort utbud av närservice vid Vällingby centrum och vackra naturområden vid Grimstaskogen och Mälarens strand.

Förening med välskött ekonomi och byggnader i genomgående gott skick där hiss, cykelförråd och tvättstugor finns i huset. Garageplats kan hyras där kö-tid sällan förekommer.

Boka gärna in dig på visning via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Förening

Björketorpsvägen 13

Förening

Brf Långskeppet

Allmänt om föreningen

BRF Långskeppet är en välskött förening med god ekonomi som består av totalt 172 lägenheter där 144 st av dessa upplåtes med bostadsrätt och ligger på Björketorpsvägen 11-13. Utöver det hyr föreningen även ut huset på Björketorpsvägen 15 med 28 lägenheter till Bromma stadsdelsnämnd. Byggnaderna totalrenoverades och byggdes till under 2005-2007 då föreningen var nybildad och lägenheterna inflyttningsklara.

SBC är föreningens ekonomiska förvaltare. För mer info, besök hemsidan http://brflangskeppet.bostadsratterna.se

Tv och bredband

Gruppavtal är tecknat med Comhem genom föreningen. I detta ingår bredband (100/10 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Det är kunden själv som aktiverar erbjudandet genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns just nu på att dra in detta till lägenheterna, det kan dock komma i framtiden.

Parkering

Föreningen har tillgång till 37 garageplatser som kostar ca 785 kr/månad och 6 p-platser som kostar 375 kr/månad. Garageplats kan ofta finnas ledig. I annat fall tillämpas kö-system. Dessa platser hyr föreningen enligt avtal in sig på hos grannföreningen Ängby Backe.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

För tillfället planeras inga avgiftsändringar och föreningens ekonomi är god. Inga större renoveringar planeras de närmaste åren.

Renoveringar - utförda och planerade

Mellan 2005 och 2007 så totalrenoveras husen på Björketorpsvägen 11 och 13 samt byggs på med ytterligare två våningar. Renoveringen omfattar i stort sett allt, som till exempel stambyte, ny el, ny fasad och nya fönster. Bergvärme installeras också som uppvärmningssystem.

Byggnaderna är således i genomgående gott skick och inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Man följer sin underhållsplan löpande.

Under 2017 byttes utrustningen i tvättstugan ut och stammarna spolades i samtliga lägenheter.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Marken innehas med tomträtt - nuvarande avgäldsperiod löper fram till år 2026.

Området

Lugnt och trivsamt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med närhet till fina vandringsstråk och motionsmöjligheter. Vackra parkvägar som leder till Grimsta naturreservat och Mälaren på cykelavstånd. På gångavstånd finns såväl välsorterad livsmedelsbutik och gym som tunnelbanan. Behagligt pendlingsavstånd där man tar sig på endast 15-20 minuter med bil in till city.

Närservice

Nyöppnad stor Hemköp finns på kort gångavstånd och ligger precis intill tunnelbanestationen. Även gångavstånd till Cirkel K som har öppet dygnet runt samt gym. En station bort med t-banan ligger Vällingby C med ett stort utbud av allt som är viktigt i form av vårdcentral, apotek, tandläkare, banker, restauranger, bibliotek, systembolag etc.

Kommunikation

På fem minuters promenad ligger Råcksta tunnelbana som tar dig till city på ca 20-25 minuter. En promenad till Bällstavägen gör det möjligt att ta buss 113 som går sträckan Blackeberg-Sundbyberg.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter