Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björketorpsvägen 11

Bromma Norra Ängby Bromma

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björketorpsvägen 11

Antal rum 1 rum
Boarea 28,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 129 (01129)
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 1 850 kr/mån inkl värme, VA, källarförråd & sophantering
Andel i föreningen: 0,4965%
Andel av årsavgift: 0,49641%
Driftskostnad 7 350 kr/år
varav
El: 2 250 kr
Försäkring: 1 800 kr
Övrigt: 3 300 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Posten övrigt avser kostnaden för TV och bredband till Comhem (275 kr/mån) som är ett obligatorisk tillägg på månadsavgiften.
Pantsatt Nej
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1967/2007
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Husen byggdes ursprungligen 1967, men en totalrenovering genomfördes mellan 2005-2007 då byggnaderna även byggdes till med två våningar. Totalrenoveringen innefattar fasad, fönster, ny el, bergvärme, stambyte mm.

Hall

Hallen erbjuder bra förvaringsutrymme i flera garderober och plats för avhängning. Här finns även städskåp. Ekparkett på golv och väggar med ljusa väggar.

Sällskapsrum

Mycket smart planerat med sovalkov (2,1x1,3 m) där loftsäng kan vara ett alternativ för att skapa extra yta. Ljust med stort fönsterparti som gör det trivsamt. Plats finns ändå för TV, skrivbord och matsalsbord om så önskas. Ljusa väggar och ekparkett på golv. Fondtapet vid alkoven.

Kök

Vid köket ges bra förvaringsutrymme i flertalet skåp och arbetsytor på bänk. Fint ljusinsläpp från fönster som också ger en möjlighet till ventilering. Skåpluckor i björk, svart bänkskiva och vitt kakel. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Utrustat med induktionshäll, ugn, spisfläkt och integrerad kyl/frys.

Badrum

Helkaklat med klinkergolv i mörkbrun ton och väggar med vitt kakel. Här finns WC, dusch, kommod och badrumsskåp.

Ogenerat läge intill allmänning - Kort gångavstånd till tunnelbanan

- Optimalt planerad med sovalkov
- Insynsfritt läge mot allmänning
- Kort gångavstånd till tunnelbana
- Välskött förening med god ekonomi
- Perfekt som övernattningslägenhet
- Möjlighet att hyra garageplats

Trivsamt ljus och mycket funktionell 1:a som är perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Bra förvaringsutrymmen i lägenheten samt separat förråd i källaren. Genomgående fint skick ger en god boendestandard samt tilltalande läge intill grön allmänning

Belägen i lugnt och populärt område med endast 4-5 minuters gångväg till tunnelbana, gym och välsorterad, stor livsmedelsbutik. Närhet finns också till ett stort utbud av närservice vid Vällingby centrum och vackra naturområden vid Grimstaskogen och Mälarens strand.

Förening med välskött ekonomi och byggnader i genomgående gott skick där hiss, cykelförråd och tvättstugor finns i huset. Garageplats kan hyras där kö-tid sällan förekommer.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning!

Förening

Björketorpsvägen 11

Förening

Brf Långskeppet

Allmänt om föreningen

BRF Långskeppet är en välskött förening med god ekonomi som består av totalt 172 lägenheter där 144 st av dessa upplåtes med bostadsrätt och ligger på Björketorpsvägen 11-13. Utöver det hyr föreningen även ut huset på Björketorpsvägen 15 med 28 lägenheter till Bromma stadsdelsnämnd. Byggnaderna totalrenoverades och byggdes till under 2005-2007 då föreningen var nybildad och lägenheterna inflyttningsklara.

SBC är föreningens ekonomiska förvaltare. För mer info, besök hemsidan http://brflangskeppet.bostadsratterna.se

Tv och bredband

Gruppavtal är tecknat med Comhem genom föreningen. I detta ingår bredband (250/50 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Det är kunden själv som aktiverar erbjudandet genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns just nu på att dra in detta till lägenheterna, det kan dock komma i framtiden.

Parkering

Föreningen har tillgång till 37 garageplatser som kostar ca 785 kr/månad och 6 p-platser som kostar 375 kr/månad. Garageplats kan ofta finnas ledig. I annat fall tillämpas kö-system. Dessa platser hyr föreningen enligt avtal in sig på hos grannföreningen Ängby Backe.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

För tillfället planeras inga avgiftsändringar och föreningens ekonomi är god. Inga större renoveringar planeras de närmaste åren.

Renoveringar - utförda och planerade

Mellan 2005 och 2007 så totalrenoveras husen på Björketorpsvägen 11 och 13 samt byggs på med ytterligare två våningar. Renoveringen omfattar i stort sett allt, som till exempel stambyte, ny el, ny fasad och nya fönster. Bergvärme installeras också som uppvärmningssystem.

Byggnaderna är således i genomgående gott skick och inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Man följer sin underhållsplan löpande.

Under 2017 byttes utrustningen i tvättstugan ut och stammarna spolades i samtliga lägenheter.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Marken innehas med tomträtt - nuvarande avgäldsperiod löper fram till år 2026.

Området

Lugnt och trivsamt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med närhet till fina vandringsstråk och motionsmöjligheter. Vackra parkvägar som leder till Grimsta naturreservat och Mälaren på cykelavstånd. På gångavstånd finns såväl välsorterad livsmedelsbutik och gym som tunnelbanan. Behagligt pendlingsavstånd där man tar sig på endast 15-20 minuter med bil in till city.

Närservice

Nyöppnad stor Hemköp finns på kort gångavstånd och ligger precis intill tunnelbanestationen. Även gångavstånd till Cirkel K som har öppet dygnet runt samt gym. En station bort med t-banan ligger Vällingby C med ett stort utbud av allt som är viktigt i form av vårdcentral, apotek, tandläkare, banker, restauranger, bibliotek, systembolag etc.

Kommunikation

På fem minuters promenad ligger Råcksta tunnelbana som tar dig till city på ca 20-25 minuter. En promenad till Bällstavägen gör det möjligt att ta buss 113 som går sträckan Blackeberg-Sundbyberg.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter