Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björkbacksvägen 36

Ulvsunda Bromma

2 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björkbacksvägen 36

Antal rum 3 rum
Boarea 64,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 181
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr Utgångspris
Avgift: 5 280 kr/mån inkl. värme, VA, Kabel tv ( basutbud), 2 förråd och sophantering
Andel i föreningen: 0,66287%
Andel av årsavgift: 0,66287%
Driftskostnad 5 950 kr/år
varav
El: 3 200 kr
Försäkring: 2 750 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör två förråd i källarplanet. Ett normalstort och ett mindre matkällarförråd. Lägenheten har säkerhetsdörr. Föreningen bytte nyligen ut samtliga fönster som idag är av 3-glas.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 1 mars 2020
Energiklass: G
Primärenergital: 204 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall

Välkomnande och öppen hall som på ett trevligt sätt binder samman rummen. Här börjar det vackra trägolv som är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är målade i vitt. Plats för avhängning samt förvaringsutrymme i en garderob.

Kök

Mysigt kök med möjlighet till en liten matplats. Arbetsytor på bänk med svart laminatskiva och förvaringsutrymme i skåp med vita luckor. Vitt kakel som stänkskydd. Väggar målade i vitt samt en fond i grågrön nyans. Trägolv. Utrustat med kyl/frys, spis med häll, spisfläkt och diskmaskin.

Vardagsrum

Generösa ytor med plats för både sällskapshörna och matplats om så önskas. Vackert ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till den stora balkongen belägen mot grön gård. Väggar målade i ljust grå och trägolv.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i stor klädkammare. Väggar målade i ljust grå och trägolv.

Sovrum 2

Mindre sovrum som mycket väl även kan fungera som arbetsrum. Väggar målade i vitt och trägolv.

Badrum

Smakfulla materialval med svart klinkergolv och vitt kaklade väggar. Här finns WC, handfat, dusch med vikdörrar och badrumsskåp. Golvvärme på el ger en behaglig komfort. Stort ljusinsläpp från öppningsbart fönster.

Välplanerad, ljus och trivsam i genomgående fint skick - Balkong och gavelläge

Tilltalande läge på gavel med ljusinsläpp från sydväst gör denna 3:a synnerligen trivsam. Skicket är genomgående mycket fint med vackra trägolv och smakfulla färgval. Balkong i ogenerat läge mot grönska bjuder in till en avkopplande plats under sommarhalvåret.

På kort gångavstånd finns vackra vandringsstråk vid Mälaren och Lillsjön, goda kommunikationer med tvärbanan och bussar samt City gross och Bromma Blocks på behagligt avstånd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan för visning!

Förening

Björkbacksvägen 36

Förening

HSB BRF Förmannen i Stockholm

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1939 och har sitt säte i Stockholm. Förvaltning och skötsel av fastigheten sköts om av HSB Stockholm. Trapphusstädning sköts av HSB Städ. Föreningens mark innehas med tomträtt. Se föreningens hemsida www.formannen.net för mer information.

I samband med förvärvet krävs även individuellt medlemskap i HSB. Medlemsavgift 150 kr/år samt en medlemsandel för 500 kr.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Com Hem för kabel-TV där ett grundutbud ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsinnehavaren tecknat eget abonnemang gällande internet.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser, boendeparkering på gatan finns i hela området. Se www.stockholm.se/parkering för mer information.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsändringar för det kommande året. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten i annonsen.

Renoveringar - utförda och planerade

Styrelsen följer en 20-årig underhållsplan som revideras kontinuerligt. I dagsläget planeras inga större renoveringar under det kommande året. Renoveringar som utförts är bla:
1993 - Stammar och elstigar
1993 - Renovering av tak, fasad och trapphus.
2002 - Säkerhetsdörrar och fjärrvärme installerades
2014 - Fönsterbyte
2014 - Nytt portlåssystem
2017- Renovering av tvättstugor på Tallbacksvägen 3-5 och 11-13.
2019 - Renovering av fasad för tre hus på Tallbacksvägen.

Övrigt

I föreningen finns det tillgång till 2 st bastu, 1 st samlingslokal/festlokal, 8 cykelförråd samt 7 tvättstugor. Föreningen har även en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området Ulvsunda har ett tilltalande läge intill Mälaren och med närhet till Stockholm city. På endast 15 minuters pendlingsavstånd når du Stockholms centrala delar. Tvärbanan förbinder området med Sundbyberg/Solna, Alvik och Sickla på södra sidan stan. Ett lugnt och populärt område med närhet till vacker natur och strövområden vid bland annat Lillsjön. På gångavstånd finns även lokal båtklubb, badbrygga, skolor och förskolor. Även gångavstånd till bra närservice i form av City Gross, Bauhaus, Ö&B, apotek mm. I området ligger även det vackra Ulfsunda slott som ursprungligen uppfördes mellan år 1644-1647. Slottet fick sitt nuvarande utseende på 1830-talet och bedrivs idag som en konferensanläggning.

Kommunikation

Från station Stora Mossen avgår tunnelbanan och tar ca 10-15 minuter till city. Från tvärbanestation Johannesfred tar det endast 15 min att komma till Fridhemsplan och ca 20 minuter till Hötorget mitt i city. Tvärbanan trafikerar även mot Bromma flygplats samt sträckan Solna - Sicklavilket gör det smidigt att även ta sig till Stockholms södra delar. Busshållplatserna Norrbyvägen och Ekbacksvägen ligger på gångavstånd med bussar mot Alvik, Sundbyberg, Ekerö och Mörby. Flygbussar avgår även från hållplats vid området för smidig access till Arlanda.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter