Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Besmansvägen 8

Abrahamsberg / Åkeslund Bromma

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Besmansvägen 8

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 74,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-250-1-0002
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar Halv trapp
Ekonomi Avgift: 4 944 kr/mån Inkl. värme, VA och kabelt-TV (basutbud) och bredband/fiber.
Andel i föreningen: 8,62%
Andel av årsavgift: 8,62%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel samt hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar ett vindsförråd och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1942
Uppvärmning Bergvärme & oljepanna
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 21 februari 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 116 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Besmanet 2

Hall

Inbjudande stor och luftig entré med generösa ytor och goda avhängningsmöjligheter. I den inre hallen återses platsbyggda garderober bevarade från fastighetens byggnadsår som moderniserats med stilfulla skjutdörrar. Här möts du av tidlösa materialval i form av vitmålade väggar och trägolv i form av fiskbensparkett. Bostaden har även berikats med säkerhetsdörr.

Badrum

Rymligt badrum med kaklat klinkergolv i ljusblå ton och vita klinkerklädda väggar. Utrustat med wc, dusch, kommod, tvättmaskin, handdukstork samt väggfasta skåp för förvaring. Det tidstypiska vädringsfönstret skänker en trevlig dos av dagsljus.

Balkong

Mysig och ombonad balkong med ett insynsskyddat läge mot lummig bakgård. Här rymmer du stolar och bistrobord eller en mindre loungegrupp.

Kök

Kvalitativt kök från Lappvattnets finsnickeri med ramluckor lackerade i en petroleumblå nyans som smyckats med beslag i rostfritt stål samt vitt kakel satt i tegelförband. Köket bjuder på generösa arbetsytor och tacksam förvaring i flertalet över och underskåp. Fullt utrustad med spis, ugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Här möts du av parkettgolv i ek och en härlig fondtapet av bladverk i en blågrön nyans. De stora fönsterpartierna förser rummet med rikligt ljusinsläpp och från köket når du lägenhetens ombonade balkong.

Vardagsrum

Tilltaget och trivsamt vardagsrum med lättmöblerade ytor och generös rymd. Här har rummet berikats med bevarat trägolv i form av fiskbensparkett, vitmålade väggar och en fungerade eldstad! Det stora fönsterpartiet förser vardagsrummet med en riklig dos av dagsljus.

Sovrum 1

Sobert sovrum med tapetserade väggar och trägolv i from av stavparkett. Här finns en inbyggd garderobsvägg längst ena väggen som ger goda förvarningsmöjligheter och plats för en generös dubbelsäng.

Sovrum 2

Stort sovrum med tapetserade väggar och parkettgolv i ek. Här finns en inbyggd garderob och plats för förvaringsmöbel samt dubbelsäng.

Optimalt planerad trerummare med eldstad och ombonad balkong!

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma trerummaren belägen på Besmansvägen i åtråvärda Åkeslund! Lägenheten som genomsyras av ljusa ytskikt besitter bevarade originaldetaljer så som trägolv i form av fiskbensparkett, tidstypiska fönsterbleck av kolmordsmarmor och tilltagen takhöjd. Här finns även en fantastisk och fungerade eldstad som lätt lyser upp höstmörkret. Det fullt utrustade och kvalitativa köket med skåpsluckor lackerade i en behaglig petroleumblå nyans har tillverkats av Lappvattnets finsnickeri och bjuder på riklig förvaring i flertalet över- och underskåp. Den ombonade balkongen når du från köket där morgonkaffet kan avnjutas medan du blir ett med naturen. Bostadens badrum med kakelklädda vita väggar och ljusblått klinkergolv är rymlig och utrustad med tvättmaskin som förenklar vardagen. Här bor du i ett lugnt och stilla område med skog och grönskande natur som närmsta granne!

Bostaden är belägen i natursköna och kulturmärkta Åkeslund, ett stenkast från Abrahamsbergs centrum, med brett serviceutbud i form av mataffär (ICA), gym, pizzeria, sushi samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 16 minuter via Alvik. Med ett kort avstånd når du även Brommaplan med nödvändig service så som systembolag, matbutik och apotek etcetera. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av flertalet bussar, t-bana och flygbuss. Inom promenadavstånd från lägenheten återses gamla Brommas villakvarter med dess idylliska torg där några få butiker och caféer avlöser varandra. Populära motionsspår, bad, utegym och grönområden återses samtliga inom bostadens närområden däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längst med Mälarens vatten. En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur!

Förening

Besmansvägen 8

Förening

BRF Besmanet nr 2

Allmänt om föreningen

Brf Besmanet 2 bildades 1985-03-25 och består av totalt 12 stycken bostadsrättslägenheter belägna på adresserna Besmansvägen 8 och 10. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick Förvaltning. Marken innehas med tomträtt.

Tv och bredband

Tv och internet via ComHem. Fiber finns i huset och är indraget via IPOnly.

Parkering

I området råder boendeparkering. För mer information se www.stockholm.se/parkering

Renoveringar - utförda och planerade

2006- Stambyte
2009- Anläggning av gräsmatta m.m på framsidan efter avslutat dräneringsarbete.
2009- Sotning av spisar samt ventilaionskontroll.
2009- Besiktning av hela fastigheten för famtagande av en långsiktig underhållsplan.
2009- Nya elledningar och armatur till cykelförrådet.
2010- Plantering av buskar/blommor
2010- Renovering av trappan som till cykelförrådet.
2016- Balkongrenovering
2016- Takreparation

Övrigt

Det finns en gemensam tvättstuga i källaren som är utrustad med en tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. I källaren finns även cykel och barnvagnsförråd.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt, charmigt och naturskönt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger det gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplatser. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym. Kring Lillsjön, Ålstensängen och Olovslundsparken som ligger i närområdet återses flertalet motionsspår, utegym och grönområden. En promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog och natur.

Närservice

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter. Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Bara 1 minut från bostaden passerar buss 124 som tar dig till Abrahamsbergs centrum på endast 4 minuter där tunnelbanans gröna linje ansluter. Via tunnelbanan når du Stockholm City på endast 16 minuter. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter