Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Besmansvägen 20

Abrahamsberg / Åkeslund Bromma

2 295 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Besmansvägen 20

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 41,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 100 kr/mån inkl värme & VA, TV via comhem, fiberanslutning 250/100.
Andel i föreningen: 5,556%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel, gas samt hemförsäkring. Kostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1942
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Skålpundet 1

Hall

Välkomnade ljus och luftig hall där tre platsbyggda garderober bevarats från fastighetens byggnadsår. Här möts du av vitmålade väggar och vackert trägolv i form av stavparkett i ek. Från hallen når du både bostadens badrum, kök samt vardagsrum. lägenheten har även försetts med säkerhetsdörr.

Vardagsrum

Tilltaget och trivsamt vardagsrum med stora möjligheter för möblering. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp samt mindre arbetshörna om så önskas! Det stora fönsterpartiet som vetter i sydväst förser lägenheten med ett trevligt ljusinsläpp och från vardagsrummet når du lägenhetens ombonade balkong. Rummet har berikats med vitmålade väggar och trägolv i form av stavparkett i ek.

Balkong

Mysig och ombonad balkong i solsäkert sydvästläge. Här rymmer du stolar och bistrobord eller en mindre loungegrupp.

Kök

Minimalistiskt och smakfullt renoverat kök med vita spröjsade skåpsluckor smyckade med beslag i rostfritt stål, samt vitt kakel ovan den ljusa bänkskivan. Här bjuds det på generösa arbetsytor och tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp. Fullt utrustad med spis, ugn, fläkt samt kyl/frys. Köket har berikats med vitmålade väggar och mörkt laminatgolv.

Sovrum

Rofyllt och stillsamt sovrum med grönskade natur utanför fönstret! Här finns plats för större säng samt förvaring i form av byrå eller garderob. Sovrummet har berikats med vitmålade väggar och trägolv i from av stavparkett i ek.

Badrum

Tidlöst renoverat badrum med kakelklädda vita väggar och vitt klinkergolv i tegelsättning. Utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork samt spegelskåp. Det tidstypiska vädringsfönstret med naturskön utsikt skänker en trevlig dos dagsljus.

Perfekt planerad minitvåa med balkong i bästa sydvästläge!

Nu finns chansen att förvärva en av Åkeslunds åtråvärda minitvåor i det tegelbeklädda bostadshuset belägen på Besmansvägen 20! Den kvadratsmarta och yteffektiva pärlan präglas av ett fantastiskt ljusflöde i och med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.
Med bevarade originaldetaljer som ett sällan skådat ekgolv i form av stavparkett, tilltagen takhöjd, fönsterbleck i klassisk Kålmordsmarmor samt genomgående ljusa ytskikt besitter tvårummaren en charmig karaktär och tidstypiska attribut från det ljuva 40-talet!
Här finns ett stambytt och tidlöst renoverat badrum, platsbyggda garderober samt ett smakfullt kök med vita spröjsade skåpluckor som erbjuder tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp.
Den ombonade balkongen med det solsäkra läget når du via vardagsrummet som i sin tur berikats med ett generöst fönsterparti, vilket förser rummet med stora doser dagsljus!
Här bor du i ett mycket lugnt och stilla område med skog och grönskande natur som närmsta granne, samtidigt som du når de mer centrala delarna av Stockholm på knappa 20 minuter!

Bostaden är belägen i natursköna och kulturmärkta Åkeslund, ett stenkast från Abrahamsbergs centrum, med brett serviceutbud i form av mataffär (ICA), gym, pizzeria, sushi samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 16 minuter via Alvik.
Med ett kort avstånd når du även Brommaplan med nödvändig service så som systembolag, matbutik och apotek etcetera. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av flertalet bussar, t-bana och flygbuss.

Inom promenadavstånd från lägenheten återses gamla Brommas villakvarter med dess idylliska torg där några få butiker och caféer avlöser varandra. Populära motionsspår, bad, utegym och grönområden återses samtliga inom bostadens närområden däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längst med Mälarens vatten.
En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur!

Förening

Besmansvägen 20

Förening

Brf Besmansvägen 18-22

Allmänt om föreningen

Brf Besmansvägen 18-22 bildades 2008 och består av totalt 19 lägenheter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Marken innehas med tomträtt.

Tv och bredband

Fiber finns indraget via Bahnhof. ComHems "tre hål i väggen" finns tillgängligt.

Parkering

I området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns i dagsläget inget beslut om att ändra månadsavgiften. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten i annonsen.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens fastighet är i gott skick där bla följande större renoveringar utförts:
- Stambyte & elstigare (2003)
- Byte till säkerhetsdörrar (2010)
- Målning av fönster (2011)
- Installation av bergvärme (2011)
- Ventilationskontroll OVK (2012)
- Balkongrenovering (2013)
- Stamspolning (2013)
- Renovering av tvättstuga (2014)
- Fiberinstallation (2017)
- Inköp av nya tvättmaskiner och torktumlare (2019)
- Byte av belysning i trappuppgångarna (2019)

Övrigt

Det finns en gemensam tvättstuga som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd samt sopsortering.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger det gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närservice

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter. Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter