Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bäckbornas väg 3

Bromma Beckomberga Bromma

3 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bäckbornas väg 3

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 102,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 30743
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr Utgångspris
Avgift: 6 035 kr/mån inkl värme, VA & sophantering
Andel i föreningen: 1,48857%
Andel av årsavgift: 1,45146%
Driftskostnad 8 100 kr/år
varav
El: 5 200 kr
Försäkring: 2 900 kr
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Naturvården 1

Nyrenoverat med trevligt gavelläge och solig balkong

- Nyrenoverat
- Ljust gavelläge
- Högt upp med hiss
- Balkong i söder
- Möjlig 5:a
- Parkering ingår

Smakfullt renoverad till genomgående fint skick. Fri från insyn. Ljus och trivsam med ett tilltalande läge högt upp med gavel och ljusinsläpp från tre väderstreck. Stor balkong med sol hela dagen och ogenerat läge intill allmänning.

Smart planerad med genomgående generösa ytor. Rymligt förråd vid hallen som har fönster kan med fördel användas som extra sovrum för den som önskar fem rum.

Välskött förening med god ekonomi där löpande amortering på lånen görs. Parkering ingår, liksom gemensam tvättstuga, cykel-/barnvagnsum mm.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning.

Förening

Bäckbornas väg 3

Förening

Brf Österbäcken

Allmänt om föreningen

BRF Österbäcken består av sammanlagt 81 lägenheter som samtliga upplåtes med bostadsrätt. Lägenheternas storlek är varierande men främst 2-4 rok. Byggnaderna stod klara för inflytt 1991 och är således fortfarande i gott skick. Samtliga portar har hiss och en gemensam tvättstuga finns i port 9.

Vid den barnvänliga innergården finns uteplatser med tillgång till grill, lekpark samt förråd för bl.a. cykelförvaring. Förrutom det förråd som ursprungligen finns i alla lägenheter kan extra förråd hyras genom föreningen. Kostnaden för dessa varierar beroende på storleken och de fördelas enligt kö-system.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. För mer info besök gärna föreningens hemsida - www.osterbacken.se - eller se den senaste årsredovisningen.

Tv och bredband

TV, Bredband och telefoni levereras av Comhem men ingår inte i månadsavgiften utan tecknas av bostadsrättshavaren själv. Ring Comhem på 90222 eller besök www.comhem.se/ för mer info.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens byggnader är från 1991 och är fortfarande i gott skick. Man har och kommer regelbundet att följa sin underhållsplan. För tillfället finns inga beslut om några större renoveringar. Det pågår löpande underhåll av balkonggolven där man successivt genomför detta vid eventuellt behov.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej, man innehar marken med tomträtt.

Området

Området Söderberga Park i Bromma byggdes i början av 90-talet av JM. Ett lugnt och mycket trivsamt bostadsområde som präglas av en grönskande omgivning i parkmiljö där närhet finns till vackra vandringsstråk. Det ligger i utkanten av Beckomberga med gångavstånd till skolor, förskolor och livsmedelsbutiker samt busshållplats som ger goda kommunikationer.

Närservice

I närhet med området finns både Coop nära samt en ICA nära och en Supermarket som är välsorterad. På cykelavstånd nås Vällingby centrum med ett stort utbud av shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, tandläkare och annat som är viktigt. Lokalt i Söderberga Park finns den privata förskolan Björntjänst. På kort gångavstånd finns även andra förskolor samt skolor.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss 117 som har hållplats i området och trafikerar sträckan Spånga Station-Brommaplan. Vid Spånga stn avgår pendel och vid Brommaplan finns tunnelbanans gröna linje. På ca 25-30 minuter kan du nå Stockholm city.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter