Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bäckbornas väg 29 lgh 1102

Bromma

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bäckbornas väg 29 lgh 1102

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 103,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1, hiss finns
Ekonomi Avgift: 5 647 kr/mån
varav
Beräknat antal pers: 3
Med utgång från köket når ni den stora balkongen som bjuder in till härlig avkoppling samt plats för utemöbel.
Pantsatt Ja
Allmänt BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall de kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåts i det skick och med den utrustning som föreligger idag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar en boendekostnadskalkyl-meddela mäklaren.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

AREA
Bostaden är inte areamätt. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

PANTSÄTTNING
Bostadsrätten är pantsatt. Inga lån att överta. Pantsatt innebär att nuvarande ägaren av bostaden har tagit lån med bostaden som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet på tillträdesdagen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1992
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte

HALL

Med hiss från markplan tar du dig upp till bostaden där du möts av en rymlig hall med plats för hatthylla, skohylla samt förvaring genom stora garderober. Möblerbar inre hall med parkettgolv i ek samt ljust målade väggar.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD

Intill hallen finns ett stort förråd som även kan avlasta hallen som kapprum. I förrådet finns hyllsystem samt klädstänger.

WC/DUSCH

Handfat med två lådor, spegelskåp, handdukstork, duschhörna samt wc. Grått klinker på golv samt vitkaklade väggar.

VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord, bokhyllor samt skänk. Härliga fönsterpartier som släpper in mängder med ljus, parkettgolv samt ljust målade väggar.

KÖK

Drömkök med gott om plats för matbord för upp till sex personer. Bra arbetsytor för mat och bak. Vita köksluckor, vitt kakel ovan köksbänk, parkettgolv av ek samt ljust målade väggar. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys med ismaskin, spis, ugn samt fläkt. Utgång till underbar balkong med plats för utemöbel samt odlingslåda för den trädgårdsintresserade. Sommartid får altandörren stå öppen och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett härligt boende med livskvalité.

MASTERBEDROOM

Stort ”Masterbedroom” med gott om plats för både dubbelsäng, sängbord samt skänk. Ljust målade väggar, parkettgolv samt två skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 2

Köket leder vidare till ett trivsamt sovrum, som har parkettgolv samt ljust målade väggar. Rummet inrymmer såväl säng som ett bra skrivbord för lek och spel samt fönster i två väderstreck.

SOVRUM 3

Ett mysigt rum med atmosfär! Detta ombonade sovrum har parkettgolv, ljust målade väggar samt plats för säng, sängbord, byrå samt fåtölj.

BADRUM

Fräscht och helkaklat badrum med klinkergolv, ljust kaklade väggar med en bård i grått samt detaljer i mosaik. Wc, tvättställ, spegelskåp, handdukstork samt badkar.

Fantastisk hörnlägenhet om 4 rok med underbara ljusinsläpp samt hiss!

Varmt välkommen till denna väldisponerade 4:a i populära Söderberga Park! Genomgående bra planlösning som erbjuder stor möblerbar hall, förråd, tre sovrum, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in mängder med ljus. Stort kök med utgång till härlig möblerbar balkong! Köket har stilen inredning i vitt samt full maskinell utrustning och plats för matbord upp till sex personer. Två helkaklade badrum med genomgående påkostade materialval varav det ena har tvättmaskin samt torktumlare.

Här bor ni med ett lugnt läge i populära Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Här blandas lägenhetsområden med villaområden och grön natur med många fina promenadstråk, skog och parker. Bra service i området, ICA Bromma, vårdcentral samt skolor/förskolor. Här finns goda kommunikationer med busshållplats precis utanför området som tar er till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10–15 minuter. Området är perfekt för er som vill bo i natursköna miljöer och samtidigt ha Stockholms innerstad på bekvämt avstånd.

Förening

Bäckbornas väg 29 lgh 1102

Förening

Brf Mittenbäcken

Allmänt om föreningen

Föreningen har 2 lokaler varav 1 hyrs ut till Förskolan Björntjänst. Den andra lokalen används av som föreningens gemensamma lokal och kan hyras för privata tillställningar för ca 50 personer. Brf Mittenbäcken är en äkta bostadsrättsförening och fastigheten Naturvården 2 ägs med tomträtt.

Det finns två tvättstugor i fastigheten. Förråd finns i de flesta lägenheterna. Det finns extra förråd att hyra (kö tillämpas). Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en gemensamhetslokal med plats för ca 50 gäster för olika typer av tillställningar. Det finns 2 uteplatser/grillar som används med principen först till kvarn. Cykelrum finns samt cykelställ vid portar och innegård

Tv och bredband

Kabel-TV, Bredband & Telefoni via Comhem samt bredband från Tele2 tecknas individuellt av bostadsrättshavaren.

Parkering

60 p-platser i en samfällighet med två andra föreningar. Ett parkeringstillstånd ingår i månadsavgiften, för ytterligare tillstånd kontakta styrelsen.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten under bostadsfakta.

Renoveringar - utförda och planerade

2013 - Renovering förskola, tvättstugeutrustning, avloppsarbete, rengöring ventilationssystem
2012 - Utbyte av trasiga takpannor. Grävning, renovering och utbyte av avloppsrenoveringar.
2009 - Tilläggsisolering i samtliga vindar
Stamspolning i samtliga lägenheter 2004, 2010, 2015 och kommer göras var tredje år.

I dagsläget inga planerade renoveringar enligt förenings information på hemsidan.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar marken med tomträtt.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter