Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Askängsbacken 56

Bromma

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Askängsbacken 56

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 108,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 8 av 8, hiss finns
Kommentar Högst upp i huset.
Ekonomi Avgift: 6 500 kr/mån Värme, kallvatten, basutbud 100 Mbit/s från Ownit och basutbud TV från Ownit.
Driftskostnad 16 038 kr/år
varav
El: 9 200 kr
VA: 1 500 kr
Försäkring: 5 338 kr
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2012
Energideklaration
Utfärdad den 1 december 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Hall

Ni välkomnas av bostadens rymliga hall, med vacker ekparkett som fortsätter vidare in i bostaden.

Kök

Fräscht kök med vita luckor i kombination med bänkskiva i svart. Köket har generösa avlastningsytor och plats för förvaring i dubbla garderober samt ytterligare förvaring i förrått om förvaring i många skåp. Maskinparken består av integrerad kyl/frys, diskmaskin och köksfläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro samt spishäll. Golv i ljust ekparkett och vitt kakel. Matplats för 4-6 personer

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagen sällskapsdel och ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till balkong. Här ligger ekparkettgolv i en ljus nyans, rummet angränsar även till kök.

Balkong

Stor balkong i västerläge med sol från lunch till sen kväll. På golvet ligger en trätrall och här finns gott om plats för utemöbler.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i inbyggda garderober. Ljust ekparkett golv, vita väggar och stora fönster.

Sovrum 2

Ljust sovrum med vita väggar, ekparkettgolv och garderober.

Sovrum 3

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvarning.

Badrum 1

Kaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Plats till förvaring med både skåp och arbetsbänk ovanför tvättmaskin/torktumlare. Badrumsinredningen består av dusch, tvättmaskin/torktumlare, spegelskåp och WC.

Badrum 2

Kaklat badrum med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrumsinredningen består av dusch, spegelskåp, handdukstork och WC.

Förråd

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd

Garage

Garageplats finns att hyra mot en avgift på 1000kr/mån

Fräsch 4,5 a, möjlig 5:a, öppen planlösning, generösa ytor och stor balkong!

// Möjlig 5:a // Öppen planlösning // Ljusinsläpp från stora fönster partier // Stor balkong med plats för utemöblemang //Generös förvaring //

Varmt välkomna till populära Askängsbacken 56 och denna fräscha gavel - 4,5a som ligger belägen höst upp i huset, med fönster i tre väderstreck och som är helt skyddat från insyn. Här erbjuds sociala ytor och en stor härlig balkong i västerläge med milsvid utsikt/sjöutsikt över Bällstaån. Det är genomgående ljust enstavs ekparkettgolv och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Vidare kan erbjudas ett lättmöblerat vardagsrum, rymliga sovrum och bra förvaring. Här bor ni med ett centralt läge, en kort promenad från Sundbybergs centrum med tillgång till T-Bana, pendeltåg, bussar, tvärbana och massvis av butiker.
Här bor i med ett centralt läge, en kort promenad från Sundbybergs Centrum med ti

Förening

Askängsbacken 56

Förening

Brf Margretero 1

Allmänt om föreningen

Brf Margretero 1 består av fem huskroppar som står på ett gemensamt garage och delar en gemensam gård. Gården består av gräsytor, planetringar och grusgångar samt innehåller en lekplats och tre små gårdar för förskolan. Fastigheterna uppfördes under 2012 och är belägna på Askängsbacken 4-56 samt Bällstavägen 6-10. Föreningen äger fastigheten och består av 122 lägenheter, 22 stadsradhus samt 3 kommersiella lokaler.

I garaget under port 52 finns en gemensam tvättstuga med två tvättstationer. Station 1 har två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare och Station 2 har tre tvättmaskiner, två torkskåp och en torktumlare. Det finns även cykelförvaring och barnvagnsförråd samt ett miljörum.

Tv och bredband

Som medlem i Brf Margretero ingår bredband, basutbud av TV-kanaler och IP-telefoni i månadsavgiften. För att kunna utnyttja bredbandet måste alla medlemmar ansöka om registrering av bredbandsabonnemang hos leverantören Ownit Broadband AB.

Parkering

Brf Margretero har ett varmgarage med parkeringsplatser för bilar och motorcyklar. Idag har föreningen lediga platser i garaget. Föreningen kommer i januari 2018 att installera laddstolpar i garaget. Garaget finns under föreningens fastigheter och boende kan nå sin lägenhet direkt från garaget via hiss och trapphus. För medlemmar i föreningen kostar en plats 1000 kr/mån och en MC-plats kostar 250 kr/mån.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens senaste årsredovisning tillsammans med övriga dokument finns uppladdade på www.mohv.se. Senaste förändringen av avgiften skedde i januari 2019 då föreningen höjde avgiften med 2%. I dagsläget (2019-06-29) finns inga beslut om någon förändring av avgiften.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastigheten byggdes år 2012. Föreningen har under 2017 fått renoverat garaget som en garantiåtgärd. Sedan garantibesiktningen skett så har/håller man på att löpande åtgärda garantifelen.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja, föreningen äger marken.

Området

Närservice

På fem minuters gångavstånd från Askängsbacken ligger Sundbybergs centrum med sin charmiga småstadskärna. Här finns allt från bibliotek, systembolag och inredningsbutiker till mataffärer, gym och vårdcentral. Det finns även flera apotek på några minuters gångavstånd. Om du vill storhandla eller shoppa inomhus tar du enkelt bilen, bussen eller cykeln till Bromma Blocks. Där finns ett brett urval av butiker, restauranger och kaféer samt systembolag.

Kommunikation

Att åka till och från Askängsbacken är smidigt då de flesta möjligheterna inom kollektivtrafik finns på bara några minuters gångavstånd. I Sundbybergs centrum, som ligger på fem minuters gångavstånd, finns både tunnelbana och pendeltåg samt en rad busslinjer, bland annat linje 515 som går direkt till Odenplan (även som nattbuss). Med T-banans blå linje når du Stockholm city på cirka 8 minuter. Mer info finns på www.sl.se. Från Syndbybergs station går det även SJ tåg. Mer info finns på www.sj.se.

Parkering

Brf Margretero har ett varmgarage med parkeringsplatser för bilar och motorcyklar. Garaget finns under föreningens fastigheter och boende kan nå sin lägenhet direkt från garaget via hiss och trapphus. Bilplats: 1000 kr/mån MC plats: 250 kr/mån

Övrigt

Askängsbacken ligger precis vid Bällstaån och många av medlemmarna i föreningen har utsikt över vattnet. På gångavstånd finns också Marabouparken i Sundbyberg som valdes till Sveriges vackraste park 2008. Sommaren 2010 öppnade även Marabouparkens konsthall.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter