Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grönvägen 5C

Arlöv

1 095 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grönvägen 5C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 59,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 304
Våning 1 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 095 000 kr utgångspris
Avgift: 2 996 kr/mån Ink. värme, TV, bredband och elnätsavgift
Pantsatt Nej
Allmänt Andelsprocent: 0,17916%
Andelsprocent kapital: 0,19003%
Andelsprocent årsavgift: 0,17922%
Säljaren disponerar i dagsläget över: Ett källarförråd.
- Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 29 mars 2019
Energiklass: -
Primärenergital: 119 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Arlöv 6:26
Lägenhetens 59,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

HALL
Vi välkomnas in i lägenheten av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för sko- och hatthylla och extra förvaringsmöbel. På höger sida i hallen når vi badrum och sovrum, rakt fram finner vi köket och till vänster leds vi in i vardagsrummet. Vita väggar och ljust laminatgolv.

KÖK
Stort och fräscht kök med alla de bekvämligheter man kan önska sig och utrymme till matplats för cirka 4 personer. Gott om förvaring och arbetsyta samt fönster med lummig utsikt. Skåpsluckor i trä kombineras snyggt med mörkare bänkskiva, vitt kakel ovanför arbetsbänken och rostfria vitvaror. Köket är utrustat med diskmaskin kyl och frys i fullhöjd, spishäll, infälld ugn och spisfläkt. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ljus laminat.

BADRUM
Helkaklat och tidlöst badrum med egna tvättmöjligheter. Badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, duschkabin, handfat med spegelskåp ovanför samt wc-stol i vitt porslin. Väggarna är helkaklade med vitt kakel och mörk rand av mosaik, golvet är av mörk mosaik.

VARDAGSRUM
Ett stort vardagsrum med ett härligt ljusinflöde. Vardagsrummets stora fönsterparti och balkongdörr har precis bytts ut av föreningen. Här ryms både en större soffgrupp och matplats om så önskas, från detta rum når vi lägenhetens härliga uteplats. Vita väggar och ljust laminatgolv.

SOVRUM
Lägenhetens rymliga sovrum ger plats åt större säng, arbetshörna eller ytterligare förvaringsmöbel utöver de inbyggda garderoberna med skjutdörrar. Rummet får ett behagligt ljusinsläpp från fönstret med lummig utsikt. Väggarna är vita med ljus fondtapet och dessa kombineras med ett ljust laminatgolv.

UTEPLATS
Stor uteplats med trätrall och utrymme för större möblemang. Uteplatsen är belägen mot sydväst och bjuder på många soltimmar under sommarhalvåret med eftermiddags- och kvällssol.

Inflyttningsklar tvåa med stor egen uteplats i soligt sydvästläge!

Äntligen finns möjlighet att förvärva en av lägenheterna med stor uteplats på Grönvägen. Lägenheten erbjuder både rymliga rum, välplanerad planlösning och även erbjuder en stor uteplats i sydvästläge med sol under eftermiddag och kväll. Här bjuds vi på fräscht kök med matplats och helkaklat badrum, renoverad el i hela lägenheten och renoverade ytskikt. På Grönvägen bor ni i välskötta och stabila Riksbyggen Brf Burlövshus nr 1 med god ekonomi, mycket låg belåning och bra avgifter. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Förening

Grönvägen 5C

Förening

Riksbyggens Brf Burlövshus Nr 1

Allmänt om föreningen

FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Brf Burlövshus Nr 1 bildades 1962 och består av 468 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 4 stycken lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen äger marken och denna köptes i samband med att föreningen bildades. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Föreningen betalar kollektivt alla medlemmars bostadsrättstilläggsförsäkring via deras fastighetsförsäkring.

INDIVIDUELL MÄTNING
Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning. Detta debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand (3 månader) och varierar alltså beroende på förbrukning.

EKONOMI
Föreningen höjde inte avgiften under 2020 men inför 2021 höjdes den med 1,5%. För tillfället finns inga planerade avgiftsförändringar.
Föreningen har en god ekonomi och de pågående renoveringarna är sedan tidigare inräknade i föreningens budget.

HUSETS SKICK
2010 - Nya fönster.
2010 - Takrenovering.
2011 - Injustering av värmesystem.
2012 - Renovering av källare och källargolv.
2013 - Förbättringar av brandvägar.
2014 - Relining av avloppstammar.
2015 - Ny undercentral till värmesystemet samt nya fjärrvärmeledningar.
2016/2018 - Stambyte, byte av tappvattenstammar.
2019/2020 - Föreningen har moderniserat samtliga hissar.
2019 - Föreningen har under 2019 påbörjat arbetet med att renovera elstammarna i samtliga fastigheter. Arbetet fortsätter 2020 och 2021.
2020 - Föreningen påbörjade under 2020 renovering av balkonger. Fönster ut mot balkongen och balkongdörr kommer bytas samt att föreningen kommer renovera vissa delar av balkongens insida. Arbetet fortsätter under 2021.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Tvättstugor: Finns gemensamt i föreningen, placerade i källaren.
Cykelförråd finns i källaren.

PARKERING
115 garageplatser finns till en kostnad på ca 300 kr/mån och 374 p-platser finns för ca 130 kr/mån. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.

TV OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till TV via Com Hem och internet via net at once, 1000 mbit/s, vilket ingår i avgiften.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter