Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grönvägen 3C

Arlöv

1 595 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grönvägen 3C

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 85,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 178
Våning 2 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 3 959 kr/mån Inkl. värme, TV, bredband och elnätsavgift.
Pantsatt Nej
Allmänt Andelsprocent: 0,24148%
Andelsprocent kapital: 0, 25615%
Andelsprocent årsavgift: 0,24146%
Andel inre reperationsfond: 0 kr
Säljaren disponerar i dagsläget över: Ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 29 mars 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 118 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Arlöv 6:25
Det är med stolthet vi kan presentera en av de stora treorna om hela 85 kvadratmeter på Grönvägen. Perfekt placerad på andra våningen med hiss från markplan finner vi lägenheten som utöver rymliga rum och en helt renoverad interiör även erbjuder en stor balkong med fri utsikt över grönområden. Här bjuds vi på en genomgående planlösning med separat matplats och gäst-wc, stilrena materialval samt renoverat kök och nyrenoverat badrum. På Grönvägen bor ni i välskötta och stabila Riksbyggen Brf Burlövshus nr 1 med god ekonomi, mycket låg belåning och bra avgifter. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Lägenhetens 85 kvadratmeter disponeras enligt följande:

HALL
Vi välkomnas av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för sko- och hatthylla samt plats för extra förvaring. Längre fram i på hallens vänstra sida finns en inbyggd klädkammare. Vita väggar och mörkt laminatgolv som löper vidare in i matplatsen och köket.

GÄST-WC
Via hallen når vi lägenhetens gäst-wc som är helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Tvättställ med rött underskåp och spegel ovanför samt wc-stol i vitt porslin.

KÖK
Helrenoverat, stilrent kök med gott om förvaring och arbetsytor samt alla de bekvämligheter man kan önska sig. Vita och gråa över- och underskåp kombineras snyggt med vit bänkskiva, vitt kakel ovanför arbetsbänken och vitvaror i rostfritt. Köket får ett underbart ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet och att köket har öppnats upp mot matplatsen. Matplatsen ger utrymme för matplats för cirka 8 personer och köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spishäll, infälld ugn och micro samt spisfläkt.

BADRUM
Helkaklat badrum i toppklass som har renoverats under 2020. Färgvalen är stilrena och tidlösa med stora vita kakelplattor på väggarna, klinkergolv i mörka toner och vit badrumsinredning. Badrummet är utrustat med golvvärme, en väl tilltagen duschhörna med vikbara glasdörrar, tvättställ med vit kommod och spegel med belysning, vitt vägghängt förvaringsskåp samt wc-stol i vitt porslin.

VARDAGSRUM
Ett stort vardagsrum med ett härligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns det plats för en större soffgrupp och utrymme för matplats om så önskas, från detta rum når vi lägenhetens härliga balkong. Väggarna är vitmålade, fondvägg av skiffer och dessa kombineras med parkettgolv från byggåret.

SOVRUM
Lägenhetens stora sovrum ger plats åt dubbelsäng, arbetshörna och större förvaringsmöbel, i anslutning till sovrummet finner vi lägenhetens rymliga klädkammare. Rummet får ett behagligt ljusinsläpp från fönstret som vetter mot föreningens grönområden. Vitmålade väggar och fondvägg i gråa toner kombineras med ljust parkettgolv.

SOVRUM
Lägenhetens andra sovrum är även detta rymligt till ytan och passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här finns plats för dubbelsäng, arbetshörna eller extra förvaringsmöbler. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

BALKONG
Rymlig inglasad balkong med eftermiddagssol och helt fri utsikt över föreningens grönområden. Balkongen har utrymme för större möblemang och som kan användas som ett extra rum under årets varmare dagar.

Totalrenoverad trea om hela 85 kvadratmeter!

Det är med stolthet vi kan presentera en av de stora treorna om hela 85 kvadratmeter på Grönvägen. Perfekt placerad på andra våningen med hiss från markplan finner vi lägenheten som utöver rymliga rum och en helt renoverad interiör även erbjuder en stor balkong med fri utsikt över grönområden. Här bjuds vi på en genomgående planlösning med separat matplats och gäst-wc, stilrena materialval samt renoverat kök och nyrenoverat badrum. På Grönvägen bor ni i välskötta och stabila Riksbyggen Brf Burlövshus nr 1 med god ekonomi, mycket låg belåning och bra avgifter. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Förening

Grönvägen 3C

Förening

Riksbyggens Brf Burlövshus Nr 1

Allmänt om föreningen

FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Brf Burlövshus Nr 1 bildades 1962 och består av 468 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 4 stycken lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen äger marken och denna köptes i samband med att föreningen bildades. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Föreningen betalar kollektivt alla medlemmars bostadsrättstilläggsförsäkring via deras fastighetsförsäkring.

INDIVIDUELL MÄTNING
Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning. Detta debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand (3 månader) och varierar alltså beroende på förbrukning.

EKONOMI
Föreningen höjde inte avgiften under 2020.
Föreningen har för närvarande inga beslutade avgiftshöjningar men diskuterar en höjning om cirka 1,5%-2% under 2021.
Föreningen har en god ekonomi och de kommande renoveringarna är sedan tidigare inräknade i föreningens budget.

HUSETS SKICK
2010 - Nya fönster.
2010 - Takrenovering.
2011 - Injustering av värmesystem.
2012 - Renovering av källare och källargolv.
2013 - Förbättringar av brandvägar.
2014 - Relining av avloppstammar.
2015 - Ny undercentral till värmesystemet samt nya fjärrvärmeledningar.
2016/2018 - Stambyte, byte av tappvattenstammar.
2019 - Föreningen har påbörjat arbetet med att modernisera samtliga hissar. Arbetet fortlöper under 2020.
2019 - Föreningen har under 2019 påbörjat arbetet med att renovera elstammarna i samtliga fastigheter. Arbetet fortsätter 2020.
2020 - Föreningen planerar under 2020 att påbörja arbete med renovering av balkonger (fönster och balkongdörr).

ÖVRIGA UTRYMMEN
Tvättstugor: Finns gemensamt i föreningen, placerade i källaren.
Cykelförråd finns i källaren.

PARKERING
115 garageplatser finns till en kostnad på ca 300 kr/mån och 374 p-platser finns för ca 130 kr/mån. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.

TV OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till TV via Com Hem och internet via net at once, 1000 mbit/s, vilket ingår i avgiften.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter