Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grönvägen 1E

Arlöv

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grönvägen 1E

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 68,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 17 (1802)
Våning 9 av 9, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 450 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, el
Andel i föreningen: 0,2098297%
Andel av årsavgift: 0,20986%
Driftskostnad 4 860 kr/år
varav
El: 3 120 kr
Försäkring: 1 740 kr
Beräknat antal pers: 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd på vinden samt ett mindre utrymme i källaren likt en matkällare.

Byggnad

Byggnadsår 1965
Energideklaration
Utfärdad den 26 juni 2009
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år
Nu är denna välplanerade, mycket välrenoverade och framförallt rymliga tvåa högst upp i huset till salu. 2010 genomgick lägenheten en totalrenovering där man har tänkt såväl på det estetiska som det funktionella. Njut av nytt kök, badrum och nya ytskikt!

Arlövs geografiska placering gör tillsammans med bra förbindelser, inte mindre än 4 busslinjer inom 2-10 min promenad, att det mesta finns på mycket nära avstånd. Närheten både till Malmö och Lund samt motorvägen inom några minuters avstånd gör att man snabbt har tillgång till hela Öresundsregionen och inte minst Köpenhamn. I Arlöv finns ett stort serviceutbud och Burlövs center har ett brett utbud av butiker. Även Lomma och stranden ligger en kort cykeltur bort.

På Grönvägen bor ni i välskötta och stabila Riksbyggen Brf Burlövshus nr 1 med god ekonomi, mycket låg belåning och bra avgifter. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall: Vi välkomnas på nionde våningen via hissen och stiger in i hallen med ekparkett på golvet och en mönstrad tapet på väggarna. Här finns även en stor garderob bakom skjutdörrar av spegelglas.

Sovrum: Till höger från hallen nås sovrummet som rymmer dubbelsäng, nattduksbord och byrå eller annan förvaringsmöbel. Här finns två stycken garderober. På golvet ligger ekparkett och väggarna är bredspacklade och vitmålade med en turkosmålad fondvägg.

Matplats/hall: I hallens slut finns en större hall som går över i matplats med öppen planlösning mot köket. Hallen är möblerbar och nuvarande ägare har valt att ha två byråer här. Matplatsen framför fönstret erbjuder plats för bord med 4-6 sittande och delas av mot köket med ett barbord. På golvet ligger samma ekparkett som i hallen och sovrummet och väggarna är vitmålade.

Kök: Köket från 2010 kommer från Kvick och har svarta högblanka luckor, skåp med frostat glas, maskiner i rostfritt, kakel i vitt och bänkskiva av ek. Mycket stilrent! Köket som löper längsmed två sidor har såväl gott om förvaring som arbetsytor.

Badrum: Även badrummet renoverades 2010 och är mycket smakfullt med helkaklade väggar och golv. Kaklet är vitt med delar av en skiftande rostbrun platta. Inredning i vitt med stor kommod, dusch bakom infällbara dörrar i glas och handdukstork.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med plats för både soffgruppen och matsalsmöblemanget och ytterligare möblemang därtill. Den vackra originalparketten ligger på golvet och väggar är vitmålade och ena väggen har en ljusare turkos fondtapet. Det stora fönsterpartiet och lägenhetens placering högst upp i huset ger ett fin ljusinsläpp åt rummet.

Inglasad balkong: Den väl tilltagna balkongen har ett perfekt läge med fantastisk utsikt. Eftersom huset är placerat mot villaområdet finns inget högt hus som konkurrerar om sikten mot Lomma och havet. Här ges på eftermiddagen många soltimmar och inglasningen gör att balkongen kan nyttjas stora delar av året. Njut av fantastiska solnedgångar över havet och en fantastisk utsikt.
Nu är denna välplanerade, mycket välrenoverade och framförallt rymliga tvåa högst upp i huset till salu. 2010 genomgick lägenheten en totalrenovering där man har tänkt såväl på det estetiska som det funktionella. Njut av nytt kök, badrum och nya ytskikt!

Förening

Grönvägen 1E

Förening

Riksbyggen Brf Burlövshus Nr 1

Allmänt om föreningen

FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Brf Burlövshus Nr 1 består av 467 lägenheter och alla är upplåtna med bostadsrätt. Husen byggdes mellan 1964-1965 och föreningen äger marken.

HUSETS SKICK
- Fönster: Nya 2010
- Tak: Nytt 2010, gjort vid 2014.
- Avloppsstammar relinades 2014.
- Vattenstammar bytta 2015.
- Föreningen har installerat gemensam el, bredband och ip-telefoni.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Tvättstugor: Finns gemensamt i föreningen. Det finns totalt 4 st varav 2st är veckotvättstugor, 2 månadstvättstugor. Det finns även 6 st torkrum.
Cykelförråd i källaren mot mindre kostnad.

PARKERING
Garageplatser finns till en kostnad på ca 250 kr/mån och p-platser finns för ca 105 kr/mån. Till dessa tillämpas separat kösystem.

TV OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och internet via net at once, 100 mbit/s, vilket ingår i avgiften.

GEMENSAM EL
Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang där förbrukningen debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand och varierar alltså beroende på förbrukning.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter