Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bäckvägen 129

Arlöv

1 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bäckvägen 129

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 95,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0039
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 6 898 kr/mån inkl VA, värme, kabel-tv, bredband, garage, bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 3,46873%
Andel av årsavgift: 2,11725%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1983
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 6 april 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 120 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Tågarp 15:140
Övriga byggnader Till bostaden hör ett förråd på framsidan av huset.
Nedanvåning:

Hall
Vi välkomnas i en rymlig och ljus hall med gott om plats för avhängning innan vi fortsätter vidare in i huset. Här erbjuds vitmålade väggar smakfullt ljusgrått klinkergolv.

Kök
Till höger från hallen nås köket vilket erbjuder gott om plats för matsalsbord framför fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Inredningen går i vitt vilket ger ett mycket stilrent och ljust intryck. Mörkare kakel bryter av det ljusa ovan den mörka arbetsbänken. Även här möts vi av vitmålade väggar samt samma fina klinkergolv som i hallen. Mycket trivsamt! Utrustning: Kyl och frys, spis/ugn, spisfläkt, micro samt diskmaskin.

Grovkök
Intill köket ligger ett praktiskt grovkök. Här finns tvättmaskin samt torktumlare och bra med plats för upphängning och tork av tvätt.

Badrum
Luftigt, ljust och mycket rymligt badrum som går i samma stil och sobra kulörval som bostadens övriga rum. Här finns flera stilrena, genomtänkta detaljer och fräsch känsla. Helkaklade väggar i vitt kombineras med ljusgrått mönstrat klinkergolv. Utöver WC och handfat med förvaring inrymmer badrummet även ett badkar, handdukstork, samt spotlights i tak.

Vardagsrum
Stort, ljust och med utgång till uterum och trädgård. Här finns gott om plats för den större soffgruppen så väl som tvmöblemang. Vitmålade väggar och ljusgrått laminatgolv.

Uterum
Inglasat uterum som med hjälp av infravärme kan utnyttjas tidig vår och långt in på hösten och då utgör ett extra rum. Väggar målade i vitt ger ett ljust intryck. Den generösa ytan gör det möjligt att duka för långbord eller soffgrupp och bjuda hem det större sällskapet.

Ovanvåning:

Hall
Större hall som är möjlig att möblera med byrå eller andra förvaringsmöbler. Här finns även en mycket rymlig klädkammare vilken rymmer både den större garderoben och vinterkläderna.

Sovrum 1
Härligt rum med vita väggar och ekparkett på golvet. Här ryms en säng, skrivbord samt byrå.

Sovrum 2
Detta rum används i dagsläget som ett Master bedroom. Generöst tilltaget då det öppnats upp från att vara 2 rum, och kan med enkelhet återställas. Här ryms dubbelsängen och byråer/garderober. Vitmålade väggar och ljusgrå laminat på golvet.

Badrum
I detta radhus erbjuds lyxen av att ha två badrum och varav detta är med dusch. Detta badrum har samma stilrena färgsättning som det nedre. Dusch, handfat och WC och därtill bra förvaring. Perfekt med ett badrum på ovanvåningen!

Trädgård
På husets framsida finns en uteplats vilken lummigt ramas in av insynsskyddande plank samt ett förråd som rymmer trädgårdsredskapen. På husets baksida brer trädgården ut sig. Större gräsmatta med odlingslådor och möjlighet till rabatter för den trädgårdsglada. En tjockare häck ramar in trädgården och gör den insynsskyddad.

Området
Här bor Ni mitt i trygga, lugna radhusområdet med mycket grönska och en fin lekplats. Inne bland gårdarna finns ingen biltrafik vilket gör att det blir mycket tyst och barnen kan springa själva till lekplatsen. Samtidigt erbjuds närheten till det mesta. I Arlöv finns fyra grundskolor, härifrån ligger Tågarpsskolan närmst, även dagis ligger i närheten. För den shoppingsugna ligger Burlövs Center en bit bort och även matbutiker som Coop och Lidl finns på nära avstånd. Möjligheten till kommunikationer är mycket bra då Pågatågen och bussen går ca 10 min bort. I Arlöv finns bland annat pizzerior, bibliotek, vårdcentral och bageri.

Familjeidyll med trädgård i Arlöv!

På lugnt och familjevänligt område finns nu möjligheten att förvärva ett bostadsrättsradhus om 95 kvm! Här möts ni av generöst tilltagna rum med ljusa och fina ytskikt, 2 sovrum som med enkelhet kan göras om till 3, 2 välrenoverade badrum samt inglasat uterum i utmärkt söderläge. Trädgården på baksidan omgärdad av insynsskyddande grönska ger en härlig plats för planteringar och/eller studsmattan och ger fullskalig känsla av ett hus!
Varmt välkomna på visning!

Förening

Bäckvägen 129

Förening

Riksbyggen Brf Burlövshus nr 5

Allmänt om föreningen

Föreningen är en äkta förening där samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades 1983 i samband med att husen stod färdiga. Föreningen förfogar över 46 stycken bostadsrättsradhus samt en samlingslokal med adress Bäckvägen. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Utfört underhåll:
2017 - Garage
2017 - Lokal
2016/2017 - Tak/Fönster

Föreningen höjde avgifterna 2019-01-01 med 0.5%. Inga beslut gällande avgiftshöjningar är tagna.

KABEL-TV OCH INTERNET:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem (grundutbudet ingår i månadsavgiften) och har "3 hål i väggen". Bredband ingår också i månadsavgiften och fås via Com Hem. För utbud och aktuella priser se www.comhem.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter