Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten

Information med anledning av Covid-19

MOHV följer Folkhälsomyndighetens och Mäklarsamfundets rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen löpande gällande Covid-19.

Vi bryr oss om våra kunder och anställda och anpassar nu våra rutiner kring visningar och kundmöten för att erbjuda ett säkert sätt att köpa och sälja bostad med oss. Läget skiljer sig åt i olika delar av landet så om du känner dig osäker på något, kontakta din lokala mäklare för mer information. Här hittar du din lokala mäklare.

  • Vi begränsar antalet personer som befinner sig på visningen samtidigt.
  • Vi är noga med god handhygien och undviker handskakningar.
  • Vi erbjuder digitala visningar, möten och värderingar.
  • I mån av tid och tillgänglighet erbjuder vi privata visningar.

Har du symptom, är sjuk eller varit i närkontakt med någon som är sjuk ber vi dig kontakta mäklaren i god tid innan visning. Vi försöker i möjligaste mån ordna så att du kan få se bostaden på något sätt.

Inga anställda eller mäklare från MOHV som har symptom, känner sig sjuk eller har varit i närkontakt med någon som är sjuk är närvarande vid en visning eller möte.

 

Om du är intresserad av en bostad

Våra visningar äger rum enligt informationen som finns för varje bostad. För att undvika trängsel erbjuder vi bokade visningar till de flesta av våra objekt med olika slottider. Du kan alltid kontakta mäklaren om möjlighet för:

  • Bokad visning 
  • Privat visning
  • Digital visning

Om du går i säljtankar

Funderar du på att sälja din bostad och är nyfiken på vad din bostad är värd är du varmt välkommen att kontakta oss för en fri värdering. Värderingen sker antingen fysiskt eller digitalt beroende på situation. Boka en värdering här.

Efter en värdering har du möjlighet att koppla på vår MOHVometer  en kostnadsfri tjänst från oss som ger dig löpande uppdateringar om värdeutvecklingen av din bostad. Perfekt för dig som vill ha koll!