Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Tikanäs

Byggnad

Fastighetsbet. Tikanäs 2:18

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 843 kvm
Tomtbeskrivning Tomt för villa eller fritidshusbebyggelse. Unikt läge vid Vättern med fin sjöutsikt och möjlighet till egen båtplats. I denna detaljplan finns16 byggbara tomter varav några redan är sålda eller bokade. Generös byggrätt möjliggör riktigt stort hus för den som vill. Byggrätten är 35% av tomtens area så för denna tomt får upp till 295 kvm byggas. Gemensamt avlopp i samfällighet, sommarvatten finns till tomtgräns. För vatten året runt krävs det att man får borra en egen brunn. Kontakta ansvarig mäklare för boknng av en tomt.
Vatten/avlopp Sommarvattenanslutning draget till tomtgräns, För åretruntvatten krävs det att man borrar en egen brunn. Gemensamt/samfällt avlopp
Energideklaration Behövs ej
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Askersund Tikanäs GA:1, Gemensamhetsanläggning: Askersund Tikanäs GA:2

Beskrivning

Tikanäs

Tomt för villa eller fritidshusbebyggelse. Unikt läge vid Vättern med fin sjöutsikt och möjlighet till egen båtplats. I denna detaljplan finns16 byggbara tomter varav några redan är sålda eller bokade. Generös byggrätt möjliggör riktigt stort hus för den som vill. Byggrätten är 35% av tomtens area så för denna tomt får upp till 295 kvm byggas. Gemensamt avlopp i samfällighet, sommarvatten finns till tomtgräns. För vatten året runt krävs det att man får borra en egen brunn. Kontakta ansvarig mäklare för boknng av en tomt.

Området

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
2279 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering