Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Spjutspetsvägen 17

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 130 kvm + 30 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 5 mars 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas, isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Trivselhus (2005) som är byggt med flera trevliga personliga tillval som gör huset unikt.
Centraldammsugare.
Anslutning: ADSL (fiber finns i gatan).
Fastighetsbet. Snöstorps Prästgård 1:224

Övriga byggnader

Garage med elport som rymmer såväl bil, förråd som en mindre verkstad. Här finns brunn och vattenburen golvvärme. Från garaget går man enkelt och smidigt in i huset via tvättstugan. Det finns möjlighet att inrymma ytterligare ett rum i garaget.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 18 611 kr/år
varav
Uppvärmning: 9 752 kr
El: 0 kr (9006 kWh)
VA: 3 495 kr
Renhållning: 2 424 kr
Försäkring: 2 940 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Uppvärmningskostnaden inkluderar även kostnad för hushållsel (1 person i hushållet).
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 315 000 kr varav mark 611 000 kr
Summa pantbrev 1 700 000 kr
Tomt
Areal: 787 kvm
Tomtbeskrivning Lättskött trädgård med trevlig baksida som angränsar till grönområde. Nära till härliga promenadstråk utmed Fylleån.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Beskrivning

Spjutspetsvägen 17

HALL
Stor och ljus hall med en ljus golvklinker, vita väggar och vitt tak med downlights. Det finns en infälld garderob med skjutdörrar.

SOVRUM
Direkt in till vänster ligger det första sovrummet med en träparkett på golvet, ljust tapetserade väggar och ett vitt tak. Det sitter två fönster mot västläge och finns en angränsande walk in closet.

DUSCHRUM
Ljusgrå golvklinker med matchande väggkakel som bryts av med dekorativa inslag av mindre sten. Här finns en duschkabin, handfat med spegel samt underskåp spegel och WC.

VARDAGSRUM
Huset har en öppen planlösning med högt i tak som ger en riktigt härlig känsla! Det höga ryggåstaket skapar stor rymd och de stora fönsterpartierna i alla väderstreck ger ett fantastiskt ljus hela dagen och kvällen. Här ryms såväl tv-hörna, separat matplats som en härlig lounge. Den genomgående vita klinkern och de vita väggarna ger ett fräscht och tidlöst intryck vilket förstärks av de många infällda downlightsen.

KÖK
Skåpsinredningen (Tibrokök) har såväl under som överskåp samt vitrinskåp i matt vitt trä som matchas av kapitalvaror i rostfritt utförande. Den massiva bänkskivan av mörk granit bryter av snyggt tillsammans med en väggbeklädnad i granit (Galaxy). Köksön är väl tilltagen i storlek och här kan man umgås medan måltiden görs iordning. Vid diskplatsen finns ett fönster i lämplig höjd som gör köksarbetet lite trevligare. En separat diskplats underlättar arbetet och spishällen matchar granitskivan snyggt.

SOVRUM
Parkettgolv, ljus tapet och vitt tak. Garderob med skjutdörrar av spegelglas. Fönster mot öster och söder ger ett fint ljusinsläpp och en härlig utsikt mot trädgården och det intilliggande grönområdet.

SOVRUM
Ljus träparkett, vita tapeter och vitt tak. Det finns en garderob samt ett fönster i östligt läge.

BADRUM
Ljusgrå golvklinker och ljus kakel på väggarna med samma dekorativa steninläggningar som i duschrummet. Här står det välkomnande jacuzzibadet och väntar på att få ge dig masserande bubblor och en avkopplande stund. Det finns dessutom en duschhörna, handfat med underskåp samt WC. Fönstret vetter mot öster och den eluppvärmda handdukstorken sitter innanför dörren.

TVÄTTSTUGA
Svart golvklinker och ljust målade väggar. Förutom elpanna finns här centraldammsugarenheten, tvättmaskin, torkskåp, plats för grovtvätt samt 2 förvaringsskåp/städskåp. Via tvättstugan når man garaget.

Området

Snöstorp är en stadsdel ca 5 km från centrala Halmstad på östra sidan av E6:an och gränsar till Vallås i norr och Fyllinge i söder. Före 1970 betraktades Snöstorp som en egen ort, men har idag vuxit samman med Halmstad. Läget är förmånligt med närhet till Vallås centrum, köpcentret Hallarna och handelsområdet på Stenalyckan. Det är dessutom cykelavstånd till ishall, simhall med äventyrsbad och inte minst till Halmstad Arena med dess stora utbud av aktiviteter. För den som är travintresserad är det gångavstånd till Halmstads travbana. Samtidigt har man nära till naturen och populärt strövområde i Fylleåns dalgång och endast en längre promenad till det populära utflyktsmålet Stadsbondgården. Bussförbindelserna och cykelvägarna är goda. Snöstorp kännetecknas inte minst av sin sexkantiga kyrka med tinnar och torn, vilken färdigställdes år 1883 och utnämndes till Sveriges vackraste kyrka år 2006. Kyrkan är belägen mitt i samhället och ritades av Emil Langlet som inspirerades av gamla romerska rundkyrkor och bysantisk byggnadskonst. Något som förklarar varför kyrkan fått ett utseende likt en österländsk riddarborg. Hembygdsföreningen bildades år 1933 med syftet att bevara och öka kunskapen om bygden och dess historia samt kulturarvet kring området i Snöstorpstrakten. Ett nytt kapitel i föreningens historia skrev efter att den äldre och förfallna Backagården rustats upp till att bli ett levande hembygdsmuseum, vilken år 1971 invigdes som Snöstorps Hembygdsgård. Hembygdsföreningen arrangerar aktiviteter som bland annat midsommarfirande och sommarloppis, men förvaltar även en skatt av fornfynd, gamla verktyg, redskap, fordon, textilier och dokument ända sedan 1700-talet. I trädgården finns dessutom en örtagård med olika krydd- och medicinalväxter. Aktiva föreningar i Snöstorp är bland annat folkrörelsen PRO, en av Sveriges största pensionärsorganisationer, och fotbollsföreningen Snöstorp Nyhem som har sin hemmaplan på Skedalaheds idrottsplats. Förskola: Kyrkdalens förskola, Backatorpets förskola, Brogårds förskola, Klammerlyckans förskola och Hackspettens förskola Skola: Snöstorpsskolan Åk F-5 Östergårdsskolan Åk 4-9

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

HitCounter
Fri värdering