Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Klackens Kortgränd 18

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 134 kvm + 7 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 1/2 plans radhus
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 10 april 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 88 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2017 Nytt papptak
2017 Nya uteplatser, trädäck
2017 Samtliga ytskikt nya/vidgjorda
2017 Delvis ny el, jordfelsbrytare, nya element
2017 Nytt kök, ny tvättstuga
2017 Nya duschrum (2 st)
2012 Ny fjärrvärmepanna
2009 Nya fönster, vån 2 mot väster
ANSLUTNINGAR: Intresseanmälan fiber är gjord (anslutning betalas av köparen).
Fastighetsbet. Fyllinge 20:139

Övriga byggnader

Ett yttre förråd på ca 7 kvm
Garageplats + parkering ingår.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 994 kr/år
varav
Uppvärmning: 12 545 kr
El: 5 823 kr
VA: 3 338 kr
Renhållning: 2 388 kr
Väg, samf.: 2 400 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden avser 2015-2016. I samfälligheten ingår: skötsel av gemensamma grönytor, garage, grundutbud TV-kanaler mm. Föreningen har 1 gemensam städdag/år. Intresseanmälan av fiber har gjorts, anslutning av fiber samt abonnemang betalas av köparen.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 302 000 kr varav mark 390 000 kr
Summa pantbrev 801 000 kr
Tomt
Areal: 225 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Halmstad Fyllinge GA:5

Beskrivning

Klackens Kortgränd 18

Hela huset har genomgått en grundlig och påkostad totalrenovering på såväl insida som utsida under 2016-2017. På golvet ligger ett snyggt och tåligt vitpigmenterat trägolv. Det ljusa golvet och de fräscha vita väggarna är genomgående tema i hela huset vilket ger en enhetlig och stilfull känsla. De kaklade duschrummen och tvättstugan går i en mörkgrå färgskala. Även köksinredning och kapitalvaror går i elegant svart.

Hall
Redan vid ytterdörrens moderna utformning sätts tonen för intrycket av hela huset! Hallen är stor och ljus med ett praktiskt kapprum utanför duschrummet. Från hallen når man både kök, vardagsrum och trappan till sovplanet.

Vardagsrum
Rummet är stort och ljust med fönster och altandörr mot uteplatsen. Här finns en möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum om man så önskar. Det finns plats för såväl matplats som TV-rum. Uteplatsen består av ett enda stort härligt trädäck som täcker hela trädgården!

Kök
Köket har en matplats invid fönster i västligt läge. Den snyggt svarta skåpsinredningen bryts av med en bänkskiva i grått och samtliga kapitalvaror är i svart utförande. Här finns induktionshäll, diskmaskin, diskho i svart, dubbla (!) kyl och frysskåp samt mikro och ugn i bekväm arbetshöjd. Man når enkelt såväl vardagsrum som uteplats tack vare den öppna planlösningen.

Duschrum
Här är hela utrymmet nygjort med en varm mörk stenläggning på såväl golv som vägg. Vikbara duschväggar i glas, kromad handdukstork, WC samt handfat i vitt porslin, överskåp med infälld belysning gör sin bra mot den mörka stenen.

Tvättstuga
Rymlig tvättstuga med stor bänkskiva och tvättpelare med tvättmaskin och tumlare i snyggt svart utförande. Bra med skåpsförvaring i underskåp. Snygg ytterdörr med glasparti vid groventré. Fjärrvärmepanna (2015).

Övre hall
Övervåningen har genomgående samma fina, ljusa golv som nedervåningen och vita fräscha väggar och ett vitt tak. Den vitmålade trappan har en avsats med det snygga ljusa trägolvet som ett trevligt inslag. I hallen finns en större och fräsch klädkammare som nås från hallen.

Sovrum 1
Med fönster och snedtak i östligt läge och fyra garderober är det ett stort och bra sovrum.

Sovrum 2
Ett kvadratiskt sovrum med fönster och snedtak åt öster, 1 garderob.

Sovrum 3
Fönster och snedtak i västligt läge samt 2 garderober.

Duschrum
Det smakfullt inredda duschrummet har en mörkgrå klinker och väggkakel i rektangulär utformning. Vikbara duschväggar i glas och en vit porslinsinredning bryter snyggt av mot det mörka. Spegelskåpet har en snygg integrerad belysning och ett fönster i västläge ger ett fint ljusinsläpp.


Område:
Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta.

I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010.

För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Eurostop och Stenalyckan.

Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Eurostop. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola

Grundskola Fyllingeskolan F-9

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

1810 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering