Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Sveavägen 87, 2,5 tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 80 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 17 (1204)
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 441 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv
Andel i föreningen: 0,89077%
Andel av årsavgift: 0,91915%
Driftskostnad 9 476 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 2 500 kr
Övrigt: 2 976 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaden är individuell och varierar beroende på förbrukning, livsstil och avtal. Övrig kostnad avser stadsgas. Bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Byggnad

Byggnadsår 1926
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 22 augusti 2008
Energiprestanda: 179 kWh/m² (Atemp) och år

Beskrivning

Sveavägen 87, 2,5 tr

TVÅ BALKONGER

LUGNT LÄGE MOT GÅRD

20-TALS CHARM

GAVELLÄGENHET

MÖJLIG 4:A

HISS

Med ett lugnt läge mot två vackra gårdar ligger denna härliga 20-talstrea i den populära föreningen HSB Brf Nejlikan. Lägenheten har alla de rätta attributen med ett genomgående gott skick, två soliga balkonger, vackra originaldetaljer och ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Gavelläget i kombination med den generösa takhöjden och det höga läget i huset ger ett strålande ljusinsläpp. Möjlighet att sätta upp en vägg för att få en 4:a, se alternativ planlösning. Välskött och lågt belånad bostadsrättsförening. Runt knuten har du Odenplan med all tänkbar service, utmärkta kommunikationer, butiker samt välrenommerade restauranger. Välkommen på visning!

HALL
Trevlig hall, delvis möblerbar, med parkettgolv och ljusa väggar. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Stort ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Vardagsrummet har ett härligt hörnläge med ett strålande ljusinsläpp från vackra fönster två väderstreck. Helglasad spröjsad balkongdörr med utgång till solig balkong mot gården i väster. Inbyggd stor klädkammare.

KÖK
Rymligt och stilrent kök med bistrokänsla. Vita luckor och arbetsbänk i ljus stenkomposit. Full maskinell utrustning från 2013/2014 med gashäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, micro, kyl och frys. Kakel ända upp till tak. Vackert serveringsskåp i original. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger en skön rymd. Generöst skafferi med hyllor upp till tak, plats för tvättmaskin finns. (Spisklocka på ugn och disktablett-lucka i diskmaskin ej i funktion).

SOVRUM 1
Lugnt beläget sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Helglasad spröjsad balkongdörr med utgång till stor balkong i söder. Inbyggd stor klädkammare.

SOVRUM 2
Mindre sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Vackert fönster mot gård.

BADRUM
Helkaklat badrum med duschplats, WC och tvättställ. Vackert färgat fönster i original samt dekorativ skjutdörr i original med vackert färgat glas.

FÖRRÅD
Källarförråd ca 6 kvm.

Förening

Sveavägen 87, 2,5 tr

Förening

HSB BRF Nejlikan 31 & 33 i Stockholm

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Nejlikan 31-33 är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1926. Föreningen äger marken och består av 169 bostadsrätter, 3 hyreslokaler och 22 garageplatser. Fastigheten består av två sammankopplade huskroppar med adresserna Sveavägen 87-89, Sveavägen 93-99 och Frejgatan 51-53. Arkitekt är Sven Wallander, som förutom arkitekt även var en idérik och drivande VD för HSB under 1920-talet. Belåningsgraden för långfristiga skulder är 1943 kr/kvm bostadsyta. (2016-12-31).

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2017 Fasad och sockel kompletteringar
2016 Åtgärder ventilation
2016 Renovering källarförråd samt byte avloppsrör (Frejgatan 51-53)
2014 Renovering trapphus
2014 Nya säkerhetsdörrar
2011 Renovering samtliga tvättstugor + nya maskiner
1980 Stambyte
1991 Renovering av tak
1991 Renovering fasad
1991 Renovering trapphus
1991 Byggnation av 14 vindslägenheter
1991 Ny 3-fasel till alla lägenheter
1991 Hissar installerades i alla trappuppgångar

HEMSIDA
www.brfnejlikan3133.se

GARAGE
Föreningen har 22-garaeplatser (20 bilplatser och 2 MC-platser). Separat kö.

TVÄTTSTUGA
3 tvättstugor, samtliga renoverade 2011 med nya ytskikt och maskiner.

CYKELPARKERING
Cykelparkering på föreningens gårdar.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via comhem, basutbud ingår i avgiften. För övrigt utbud och priser se: www.comhem.se
Bredband via bredbandsbolaget tecknas separat. För utbud och priser se: www.bredbandsbolaget.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar

Området

OMRÅDET/ VASASTAN GENERELLT Vasastan tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar. VASASTAN/NORRA DELEN OMRÅDET Vasastan tillhör en av de populäraste stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan ett bra alternativ. I de närmaste kvarteren finns lummiga Eknehusparken, nyrenoverade Vanadisbadet, välsorterade livsmedelsbutiker samt populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Under 2017 kommer dessutom Citybanans uppgång "Vanadis" att finnas i kvarteren. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar.

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
3922 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering